Ректор ЗУНУ відкрила 12 IEEE міжнародну конференцію IDAACS’2023

Ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк відкрила 12 IEEE міжнародну конференцію з інтелектуального збору даних та передових обчислювальних систем (IDAACS’2023), яка проходить у Дортмундському університеті прикладних наук і мистецтв, Німеччина.
Головною метою IDAACS 2023 є створення форуму для сучасних теорій, досліджень та бачень, налагодження зв’язків та високоякісних звітів про найсучаснішу теорію, технологію та застосування інтелектуального збору даних і передових комп’ютерних систем, які використовуються в вимірюванні, автоматизації та наукових дослідженнях у промисловості і в бізнесі.

Дякуємо нашим співорганізаторам конференції – Дортмундському університету прикладних наук і мистецтв та Інституту кібернетики імені В. М. Глушкова НАН України. Важливість IDAACS полягає у встановленні наукових контактів між дослідницькими групами та ученими з різних країн для майбутнього спільного наукового співробітництва.
Класичний університет Тернополя налаштований на подальше активне зміцнення стратегічного партнерства між освітніми установами й зацікавлений у найширшому використанні міжнародного потенціалу науковців».

У межах роботи IDAACS 2023 учасники із 55 країн світу працювали у різноманітних сесіях: “Аналіз даних та моделювання”, “Інтелектуальні розподілені системи”, “Інтелектуальні програмні засоби, системи та бази даних”, “Інтелектуальні комп’ютерні технології для охорони здоров’я та медицина”; долучилися до спеціальних трансляцій з управління проєктами та з передового машинного навчання; відточували навички під час воркшопу “Проєкти для цифрової трансформації” та майстер-класу “За межами 5G і 6G. Мережі, технології та безпека”; спілкувалися у рамках спеціальної трансляції “Інтернет речі для розумних будівель та міст”.
Бажаємо усім продуктивних дискусій для вирішення актуальних питань, цікавих ідей та нестандартних підходів!