Участь студентів в міжнародній конференції та літній школі у Дортмунді, Німеччина

Троє студентів, Тарас Лозович, Павло Філіпов і Abdulrahman Bakare Тернопільського національного економічного університету, мали змогу відвідати міжнародну конференцію (Research Conference-2015), що відбулася 26-27 червня цього року у місті Дортмунд, Німеччина, Університет прикладних наук. На конференції були розглянуті питання, що стосуються проектного менеджменту та комп’ютерних наук. Учасники заходу, які представляли європейські університети, презентували власні проекти, обмінювалися своїми здобутками, вели активні дискусії. Крім представників ТНЕУ, конференцію також відвідали студенти з Київського національного університету будівництва і архітектури.
Також, студенти мали змогу відвідати літню школу, що відбулася одразу після конференції в Університеті прикладних наук у Дортмунді. Літня школа тривала з 29-го червня по 3-тє липня за такими напрямами:
1. Sustainability and Quality in Project Management
2. Usability Engineering
3. Automotive Software Engineering
Учасники літньої школи мали змогу обрати один із напрямів. Таким чином було утворено 3 групи. Учасники кожної групи виконували конкретні завдання. Результати робіт були представлені на закритті літньої школи.
Крім навчального процесу, організатори попіклувалися про дозвілля студентів. Організовувались походи до провідних європейських компаній, зокрема учасники школи ознайомились із роботою концерну WILO SE, що є лідером серед виробників насосів і насосних систем для опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання, очищення й обробки стічних вод. Також студенти відвідали одну із найстаріших пивоварень міста. Були організовані пікніки, на яких учасники грали ігри, ділилися власними враженнями, заводили нові знайомства.
Кожен учасник, який успішно пройшов літню школу, отримав сертифікат.
Загалом, міжнародна конференція і літня школа, як її продовження, пройшли на високому організаторському рівні.
20150703_151447

Залишити відповідь