Візит проф. Саченка А.О. у м. Дортмунд

Проф. Саченко А.О. відвідав університет прикладних наук, Дортмунд (Німеччина) 26-27 червня, де взяв участь і керував сесією міжнародної конференції Research Conference-2015. Конференція була присвячена актуальним питанням проектного менеджменту та комп’ютерних наук і зібрала учасників з європейських університетів-членів консорціуму Euro Master Project Management, а також українських вузів ТНЕУ і Київського національного університету будівництва та архітектури, що беруть участь у пілотному проекті з їх інтеграції у даний консорціум.

Крім проф. Саченка, у роботі конференції, а також у літній школі, яка діяла протягом тижня після конференції, взяли участь 3 студенти ТНЕУ: Тарас Лозович і Павло Філіпов (студенти-магістри зі спеціальності “Управління проектами”) і Abdulrahman Bakare (студент 4 курсу зі спеціальності “Комп’ютерні науки”). Проф. Саченко А.О. провів ряд робочих зустрічей з німецькими, іспанськими і литовськими колегами з питань інтеграції у програму Euro Master Project Management, а також обговорив з німецькими колегами стан виконання двохсторонньої угоди між ТНЕУ і університетом прикладних наук, Дортмунд. Зокрема обговорено питання подачі документів студентами – випускниками ТНЕУ для подальшого навчання у програмі Еuro Master Project Management, а також можливості спільного керівництва магістрами, аспірантами і здобувачами. Досягнуто рішення про спільне керівництво здобувачем Михайлом Домбровським (ТНЕУ) двома професорами: Анатолієм Саченком та проф. Вольфгангом Тисяком(Wolfgang Tusiak), Дортмунд. Також проведені переговори з потенційним кандидатом в аспіранти Ekomenzoge Metuge з Камеруну.

На завершення сторони домовились провести наступну робочу зустріч по питанню інтеграції українських вузів в Euro Master Project Management протягом роботи конференції IDAACS-2015 у Варшаві 24-26 вересня 2015 р.

EkoPalestineVenesuela

Залишити відповідь