Форум III – “ITodayWUNU” успішно завершився

Із великою радістю хочемо повідомити, що форум III-“ITodayWUNU” успішно завершився, залишивши за собою неймовірні враження та яскраві емоції. Учасники, молоді талановиті учні з різних куточків нашої області, представили свої унікальні відеороботи, демонструючи не тільки свої технічні навички, але й креативність та інноваційний підхід до вирішення актуальних проблем сучасності повʼязаних із ШІ.

Результати конкурсу:
Перше місце з гордістю зайняла команда ТЗОШ №4, яка не тільки вразила журі своєю роботою і представленням, але й отримала спеціальну номінацію від студентського активу за найбільш актуальну та змістовну відеороботу.
Друге місце дісталося талановитим учням із Зарудянського ліцею Збаразької міської ради, чия робота вирізнялася глибоким змістом та оригінальним виконанням.
Третє місце з честю отримав Озернянський ліцей, який також здобув номінацію глядацьких симпатій, завоювавши серця аудиторії своєю унікальною відеопрезентацією.

Окрім конкурсу, учасники форуму мали чудову можливість для неформального спілкування під час кава-брейку. Цей час став особливим моментом для всіх, адже дав змогу учням не тільки насолодитися кавою та солодким, але й відкрито обговорити актуальні питання, побачити наше обладнання та аудиторії, поділитися думками та ідеями про майбутнє технологій, а також знайти нових друзів і однодумців серед учасників.

Ми щиро вітаємо переможців та всіх учасників форуму з успішним завершенням та надихаємося їхнім прикладом для нових досягнень! Ваші роботи – це не тільки вияв вашого таланту, але й важливий внесок у розвиток IT-спільноти та в цілому – у майбутнє нашої країни.

Хто не зміг відвідати захід, ось посилання на YouTube: https://youtu.be/PK1aLA7H8mk?si=fHyk6tmq9zZ6uMaA
https://www.youtube.com/live/Jj8YRTPCh4U?si=ohjiC9CZTq-QZVD8

Дякуємо всім, хто брав участь та підтримував цих талановитих учнів! До нових зустрічей на наступних заходах!