З Днем Державного Прапора України

23 серпня академічна спільнота Західноукраїнського національного університету разом з усією багатомільйонною українською родиною відзначає День Державного Прапора!
Синьо-жовтий стяг є символом національної гідності багатьох поколінь, єдності нашого народу, оберіг і сила нації. Він втілює у собі не лише кольори, а й багатовікову історію та дух українців, які прагнуть жити у вільній, незалежній та самостійній державі.
Почесне право внести Державний прапор надали студентам Центру підготовки офіцерів запасу класичного університету Тернополя. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про Героїв, загиблих випускників, викладачів та студентів ЗУНУ, які віддали своє життя, захищаючи наш прапор та Україну.
Ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк, звертаючись до університетської спільноти, зазначила: «Лише під українським прапором ми залишаємося непереможними й незламними, адже він надихає нас, дає сили міцно стояти та боротися із ворогом. Нехай це знамено осяює наш шлях до Перемоги, а ми згуртовано продовжуймо працювати заради мирного й щасливого майбутнього, заради наших дітей! Слава Україні!»
Віримо, що Державний прапор гордо майорітиме в усіх куточках нашої країни! Бережімо нашу історію, шануймо рідне та прославляймо Україну!
Зі святом, дорогі українці!