Студенти ЗУНУ отримали подяки від кіберполіції

15 червня 2023 р. у залі засідань ректорату Західноукраїнського національного університету відбулася зустріч декана факультету комп’ютерних інформаційних технологій Миколи Дивака, заступника декана Ігоря Якименка, завідувача кафедри кібербезпеки Василя Яцківа, студентів ФКІТ із начальником відділу протидії кіберзлочинам в Тернопільській області підполковником поліції Ігорем Гладишем та інспектором відділу протидії кіберзлочинам в Тернопільській області старшим лейтенантом Олександром Чорбою.

У межах спілкування сторони обговорили напрями співпраці, залучення студентів до практичної роботи щодо розслідування кіберзлочинів в Україні, онлайн-шахрайство та ефективне використання проєкту “MRIYA” для блокування протиправного контенту в Інтернеті та ворожих ресурсів.
Начальник відділу протидії кіберзлочинам в Тернопільській області підполковник поліції Ігор Гладиш вручив подяки студентам ФКІТ та безпосередньо студентам нашої спеціальності “Комп’ютерні науки”: Ірині Наконечній, Анатолію Боднару, Генадію Богуті, Віті Кацидим, Мар’яні Сої та Вікторії Федчишин за вагомий особистий внесок у спільну справу і вагомі досягнення у боротьбі з тероризмом та кіберзлочинами в Україні.

Пишаємося студентами класичного університету Тернополя, які навчаються й працюють на благо України!