Презентація проєктів третьокурсників

Запрошуємо вас на захоплюючі презентації проектів, розроблених студентами третього курсу в рамках дисциплін “Технологія розробки програмного забезпечення” та “Машинне навчання”.

Чекаємо на вас в четвер, 1 червня 2023 року о 14:25. Якщо вам більше до вподоби онлайн формат, просто перейдіть за посиланням на відеодзвінок: https://meet.google.com/fzx-zxqc-efo

Або ж ви можете відвідати нас особисто в приміщенні Західноукраїнського національного університету за адресою 11 корпус, Львівська 11, аудиторія 11201.

Під час заходу ви зможете побачити та оцінити такі цікаві проекти:

LitJourney: Веб-додаток, який використовує інтелектуальну рекомендаційну систему для підбору книги. Завдяки йому можна знайти літературні шедеври, що відповідають вашим смакам та інтересам.

AnimalSales: Розробка веб-сайту, який використовує машинне навчання для оптимізації процесу купівлі-продажу “домашніх улюбленців”. Зокрема, важливою метою проекту є попередження використання російської мови в комунікації та оголошеннях.

FlavorScan: Розробка продукту, що допомагає розпізнавати страву за фотографією та надає необхідні інгредієнти для її приготування. Забудьте про нудні години пошуку рецептів, зараз все доступно у декілька кліків!

PetCare: Розробка сайту, який допомагає користувачам обрати собі домашню тваринку (котика або песика) з притулку за допомогою алгоритмів машинного навчання. Знайдіть свого нового чотирилапого друга з нами!

MiniBank: WEB-платформа для проведення банківських операцій з використанням інтелектуальних підходів. Відкрийте свій банківський досвід нового покоління!

Не пропустіть цю нагоду побачити перспективні проекти, розроблені нашими талановитими студентами. Приєднуйтеся до нас на зустрічі і дізнайтеся більше про ці захоплюючі розробки!

Очікуємо з нетерпінням вашої присутності!