Запрошуємо учнівську молодь взяти участь у ІІІ Західноукраїнському форумі «ІТ-перспектива»

14 листопада 2020 року о 10.00 год на платформі ZOOM розпочнеться ІІІ Західноукраїнський форум «ІТ-перспектива, до участі у якому запрошуються учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл (ID Zoom meeting 977 9557 6849). Організатори заходу – факультет комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ та Тернопільський ІТ Кластер.

Метою форуму є популяризація сучасних інформаційних технологій, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді у галузі IT, створення умов для навчання за ІТ-спеціальностями з паралельним працевлаштуванням у компаніях.

 

Програма зустрічі передбачає:

– презентацію ІТ-компаній;

– досвід підготовки ІТ-спеціалістів на факультеті комп’ютерних інформаційних технологій спільно з ІТ-компаніями;

– важливі кроки до здобуття ІТ-освіти;

– схема досягнення успіху;

– презентацію зимових ІТ-шкіл факультету комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ (у рамках презентації відбудеться реєстрація та здійснюватиметься зарахування на навчання у зимові ІТ-школи факультету з метою виконання проектів з грантовою підтримкою для участі у міжнародній конференції ACIT’2021 м. Деггендорф, Німеччина).

 

Форум організовується за підтримки Тернопільської міської ради, Тернопільської обласної державної адміністрації, Асоціації фахівців комп’ютерних інформаційних технологій, Організаторів IEEE 11th International Conference on Advanced Computer Information Technologies.

 

Детальну інформацію про захід можна дізнатися за телефоном (0352) 52-46-43 або написавши на електронну адресу: mdy@wunu.edu.ua

 

Не опусти свою можливість!!