Зимова школа-2018 у Дортмундському університеті прикладних наук

У період з 18 по 23 листопада 2018 року доцент кафедри ІОСУ Ірина Турченко та студентки спеціальності «Комп’ютерні науки»: Юлія Скоробогата, Богдана Білавич та Журавель Соломія перебували у відрядженні в Дортмундському університеті прикладних наук (Dortmund University of Applied Sciences), м. Дортмунд, Німеччина, з метою участі у зимовій школі, яка проводилась для студентів, аспірантів та викладачів Дортмундського університету прикладних наук та його партнерів у межах DAAD EuroPIM, DAAD East Partnership Project і Ruhr Master School.

Зимова школа проходила у різних напрямках: Agile-управління проектами, Aurubis-воркшоп, модельно-орієнтовані системи розробки, стійка електрична мобільність у мегаполісах.

Протягом тижня згідно сформованого розкладу учасники кожного стріму активно працювали у своїх напрямках дослідження, проводились різні види занять: лекції, практичні, робота в команді, зустрічі із представниками компаній Aurubis (www.aurubis.com), CGI (https://www.cgi.com/en), Kostal, Auktora. Водночас із напруженим графіком роботи в університеті організатори зимової школи запропонували цікаву програму для дозвілля учасників. 23 листопада відбулось закриття школи, представлення результатів роботи кожного напрямку та вручення дипломів про участь.