Планова зустріч проектної команди ТНЕУ по Erasmus+Aliot проекту

eu-flag-erasmus-plus_4 Без названия

Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union

27 вересня 2017 року відбулася планова зустріч учасників проектної команди від ТНЕУ по проекту Erasmus+Aliot [aliot.eu.org]. Зокрема, на зустрічі були присутні проф. Анатолій Саченко та Володимир Кочан, доценти Василь Коваль, Василь Яцків та Збишек Домбровський, а також контактна особа проекту від ТНЕУ Oксана Дунець. Під час зустрічі були обговорені питання щодо наповненості програм та звантаження їх на Google диск, розробки та наповнення лекційних та практичних занять по кожному модулі. Зокрема, свої напрацювання представили Кочан Володимир та Анатолій Саченко у модулі ITM3, Василь Коваль у модулі MC2, Василь Яцків у модулі РС3 та Збишек Домбровський у модулі ІТМ1. Учасники зустрічі висловили свої ремарки щодо розробок.

Наступна зустріч має відбутися на другому тижні жовтня, на якій учасники проектної команди ТНЕУ мають представити прогрес наповненості курсів та лекцій по відповідних модулях.

IMG_1036IMG_1048IMG_1046

“This project has been funded with support from the European Commission. All publications on this website reflect the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.”

Залишити відповідь