Восьма міжнародна конференція IEEE: «Інтелектуальні засоби збору даних і сучасні обчислювальні системи: розробка та застосування» (IDAACS 2015) Варшава, Республіка Польща

 

 

 

З 24 по 26 вересня 2015 року на базі Варшавського технологічного університету (Warsaw University of Technology) пройшла VIІІ Міжнародна IEEE науково-технічна конференція IDAACS’15 «Інтелектуальні засоби збору даних і сучасні обчислювальні системи: розробка та застосування – IDAACS ».

Загальна кількість учасників конференції склала понад 150 осіб, з 24 країн. Загалом було представлено 5 напрямків і 9 спеціальних потоків, сформованих в 3 пленарні сесії, 24 регулярні сесії і 3 постерні сесії. За підсумками роботи конференції видано збірник матеріалів, надрукований у двох томах, де загалом зібрано 181 статтю загальним обсягом понад 1000 сторінок. Матеріали конференції будуть включені в IEEE Xplore Digital Library і наукометричну базу Scopus(передбачається також  доповіді конференції направити в Web of Science,. Більш детальну інформацію про доповіді та учасників конференції можна дізнатися на офіційному сайті конференції: http://www.idaacs.net

 

Ввечері перед конференцією, 23вересня учасники конференції, що приїхали раніше мали можливість поспілкуватись та познайомитись за келихом вина у фойє корпусу

image1image2

 

Факультету електроніки та інформаційних технологій Варшавського технологічного університету.

Засідання учасників проходили впродовж трьох днів в приміщенні Факультету математики та інформаційних наук Варшавського технологічного університету.

 

 

У четвер 24 вересня, в актовому залі корпусу Факультету математики та інформаційних наук відбулось відкриття конференції проф. Анатолієм Саченком та заступником директора Інституту радіоелектроніки та інформаційних технологій, проф. Вієславом Вінецким (Wieslaw Winiecki).

image3image4image5image6

Потім учасники заслухали пленарну доповідь професора кафедри комп’ютерних наук Роберта Хіромото (Robert E. Hiromoto) із Університету Ідахо, США на тему «Паралелізм і складність мережевої моделі графу «Світ тісний» ».

image7

Також цього ж дня, відбулися два засідання, по 4 паралельні сесії кожне, де учасники представили 40 доповідей.

image8image9 image10image11

image13image14image15image12

Також після обіду цього дня відбулась стендова секція, де було представлено 20 доповідей.

 

image17image18image16

image19image20image21

У четвер, вечері, учасники мали змогу помилуватись мальовничими краєвидами Варшави. Під час екскурсії впродовж 3-х годин екскурсовод розповідала про історію міста та визначні пам’ятки архітектури. Учасники конференції мали змогу побачити президентський палац, замково-парковий ансамбль Лазенки, пам’ятник Фрідеріку Шопену, Замкову площу та королівський палац, палац культури і науки, відвідали Кафедральний собор Івана-Хрестителя.

image22image23

image24image25

У п’ятницю, 25 вересня, день розпочався із пленарного засідання, на якому професор Міланського державного університету (Італія) Вінченцо Піурі (Vincenzo Piuri) виступив із доповіддю «Технології обчислювального інтелекту для біометричних застосувань».

image26

Згодом відбулись три засідання секцій, по 4 паралельні сесії кожна, де було представлено 60 доповідей. А також, було проведено стендову сесію, яка зібрала 25 доповідей.

 

image27image28image29image30

 

image31image32image33image34

 

image35image36image37image38

 

image39image40image41image42

image43image44

У п’яницю ввечері учасники зібрались на святковій вечері, що проходила в головному залі Факультету фізики Варшавського технологічного університету, де також була представлена культурна програма. Зокрема на початку вечора гостей грою та співом розважав гурт «The Engineers Band».

image45image46

В суботу, 26 вересня, вранці, відбулась чергова пленарна доповідь за участю професора комп’ютерних наук та розробки програмного забезпечення Університету Флорида Галф Кост (США) Януша Залевського (Janusz Zalewski) на тему «Від CAMAC до бездротових сенсорних мереж та часо- перемикаючих систем: еволюція архітектур для збору даних і управління».

image47

Опісля пленарного засідання проведено останні чотири паралельні сесії (20 доповідей), а також стендова сесія, де було представлено 17 доповідей.

image48 image49image50image51

image52image53image54image55

 

Перед обідом було проведено круглий стіл, де керівники сесій та учасники обговорили напрямки покращення структури і змісту технічної програми, та відбулась церемонія закриття, на якій проф. Анатолій Саченко і проф. Вієслав Вінецкі (Wieslaw Winiecki) нагородили сувенірами керівників сесій і пленарних доповідачів. Також проф. Роберт Хіромото (Robert E. Hiromoto) та проф. Лінас Свіланіс (Linas Svilainis) відібрали кращі доповіді для їх подальшого опублікування у Web of Science.

Під час проведення круглого столу було представлено

Проф. Григорій Стаматеску (Grigore Stamatescu) презентував  місце проведення наступної конференції IDAACS’2017 у вересні 2017 року на базі Факультету автоматизованого управління та комп’ютерних наук Політехнічного університету Бухаресту, Бухарест, Румунія.

На закінчення Проф. Анатолій Саченко та проф. Вієслав Вінецкі (Wieslaw Winiecki) висловили подяку всім учасникам та спонсорам та офіційно закрили конференцію.

image56 image57

image58

image59image60

 

Залишити відповідь