Зустріч студентів із Джорджем Марковським – завідувачем кафедри комп’ютерних наук науково-технологічного університету Міссурі (США)

8 грудня 2017 року відбулася зустріч студентів спеціальності комп’ютерні науки Факультету комп’ютерних інформаційних технологій та Українсько-Американської програми з комп’ютерних наук Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ТНЕУ із професором Джорджем Марковським, завідувачем кафедри комп’ютерних наук науково-технологічного університету Міссурі (США), засновником і деканом Американо-українського факультету. На зустрічі були також присутні декан Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин, доц. І. Таранов, завідувач кафедри ІОСУ, проф. А. Саченко, координатор Українсько-Американської програми, доц. І Турченко, бувший координатор Українсько-Американської програми, доц. П. Биковий,проф. І.Добротвор та викладачі кафедри ІОСУ.

Джордж Марковський розповів про навчання в США, зокрема в університеті Міссурі (США), а також про шляхи отримання стипендій і грантів. Студенти брали активну участь, ставили багато запитань про вартість навчання, оцінювання студентів, проживання та ін.

2 3

5 2 4 6

7

 

 

Залишити відповідь