Візит професора, завідувача кафедри комп’ютерних наук науково-технологічного університету Міссурі (США) Джорджа Марковського та професора Університету прикладних наук і мистецтв (Дортмунд, Німеччина) Уве Гросмана

У Тернопільському національному економічному університеті в рамках робочого візиту перебували з 6 грудня по 9 грудня 2017р. професор, завідувач кафедри комп’ютерних наук науково-технологічного університету Міссурі (США) Джордж Марковський та з 6 грудня по 8 грудня 2017р. професор Університету прикладних наук і мистецтв (Дортмунд, Німеччина) Уве Гросман (Uwe Gro?mann).

Джордж Марковський провів зустріч із студентами Українсько-Американської програми з комп’ютерних наук, засновником і першим деканом якої він був у 2004р., взяв участь у спільному науковому семінарі, провів зустріч із поточним координатором Українсько-американської програми з комп’ютерних наук доц. Іриною Турченко, прийняв участь у засіданні спеціалізованої вченої ради К58.082.02, а також приймав участь у робочих зустрічах по проведенню міжнародної конференції IDAACS-SWS 2018.

Уве Гросман взяв участь у робочій зустрічі щодо проведення міжнародної конференції IDAACS-SWS 2018 в якості представника сторони-співорганізатора конференції Університету прикладних наук і мистецтв (Дортмунд, Німеччина), яка відбудеться в м. Львів у вересні 2018р. А також прийняв участь у засіданні спеціалізованої вченої ради К58.082.02, де відбувся захист кандидатської дисертації викладача кафедри Загородньої Діани співкерівником якої він був.

Залишити відповідь