Спільний науковий семінар

8 грудня 2017 на базі кафедри ІОСУ та НДІ інтелектуальних комп’ютерних систем року відбувся спільний науковий семінар науковців Тернополя, Львова, Одеси, Ірпеня та Міссурі (США).
Професор, завідувач кафедри комп’ютерних наук науково-технологічного університету Міссурі (США) Джордж Марковський представив презентацію про можливі спільні проекти науковців України та США, а також повідомив про кінцеві терміни подання заявок на участь. Зокрема, представив програми Horizon 2020, Erasmus+ та cost action та розповів про напрямки досліджень, за якими можна подавати проектні заявки.
Доктор технічних наук, професор кафедри інформаційних систем та мереж Національного університету “Львівська політехніка” Володимир Пасічник та доктор наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри інформаційних систем та мереж Національного університету “Львівська політехніка” Наталія Кунанець представили доповідь на тему «Інформаційно-технологічний супровід інклюзивного навчання в Україні».
Доктор технічних наук, професор, директор інституту комп’ютерних систем Антощук Світлана Григорівна, д.т.н., професор кафедри прикладної математики та інформаційних технологій Віктор Крилов та д.т.н., заступник завідувача кафедри електронних засобів та інформаційно-комп’ютерних технологій з навчальної роботи Галина Щербакова Одеського національного політехнічного університету розповіли про їхній університет та напрямки наукових досліджень.
Завідувач кафедри ІОСУ, т.т.н., проф. Анатолій Саченко та завідувач кафедри кібербезпеки, д.т.н., доц. Василь Яцків проінформували присутніх про наукові проблемно-орієнтовані групи та наукові проекти над якими зараз працюють працівники кафедр.
Виступив також директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та менеджменту Університету державної фіскальної служби України, д.е.н., професор Ріппа Сергій Петрович, який розповів про напрямки наукових досліджень їхнього університету.
Учасники семінару домовились тісно співпрацювати для подачі спільних наукових та освітянських проектів.

2  3  4  5   6  7

Залишити відповідь