Візит проф. Анатолія Саченка до міжнародних партнерів у Варшаві та Берліні з 18 по 28 квітня 2017 року

Проф. Анатолій Саченко відвідав Варшавський університ технологій, де разом із командою проф. Вєслава Вінєцького (Wieslaw Winiecki) обговорили підготовку спільного українсько-польського проекту в галузі комп’ютерної інженерії «Система дослідження енергоспоживання комп’ютерних засобів».

Також було обговорено підготовку 9-ї міжнародної конференції “Intelligent Data Acquisition and Advanced Computing Systems” IDAACS’2017 в Бухаресті, 21-23 вересня, зокрема: підготовку спеціального потоку з охорони здоров’я та медицини, питання залучення польських університетів та науковців до вказаного потоку. також було обговорено питання процесу рецензування, технічної програми, потенційних керівників сесій.

Під час поїздки до університету прикладних наук Берліна разом із Юргеном Зіком (Juergen Sieck) було обговорено питання підписання угоди між вузами.

Було обговорено деталі організації конференції IDAACS’2017 в Бухаресті, Румунія, 21-23 вересня 2017 року, які включають процес рецензування, запрошення ключових доповідачів, організацію потоку спеціальних сесій з безпровідних мереж, залучення німецьких університетів та науковців до даного потоку, обговорення проекту технічної програми, потенційних керівників сесій конференції.

Також було оговорено підготовку спеціального випуску міжнародного журналу «Комп’ютинг» з доповненої реальності за результатами конференції, що буде проведена університетом прикладних наук Берліна.

Було обговорено передачу двох комп’ютерних класів для ТНЕУ, як спонсорської допомоги.

Залишити відповідь