Конференція ICTERI-2016

З 21 по 24 червня на базі Інституту післядипломної освіти КНУ імені Тараса Шевченка проходила 12 Міжнародної конференція з питань використання ІКТ в освіті, наукових досліджень і промисловості(ICTERI).

У вівторок, 21 червня 2016 року, професор Анатолій Саченко та проф В’ячеслав Харченко представили наукову статтю ” Мобільна система післяаварійного моніторингу для атомних електростанцій: принципи, структура та моделі надійності” на 2-му Міжнародному семінарі з теорії надійності та Марковського моделювання інформаційних технологій (THERMIT 2016 р), частина Міжнародної конференції з питань використання ІКТ в освіті, наукових досліджень і промислового застосування (Київ, Україна).

У середу, 21 червня 2016 року, в Києві, відбулася технічна нарада робочої групи в складі Анатолія Саченка, Володимира Кочана, В’ячеслава Харченка, Павла Бикового, Германа Фесенко. На якій обговорювалося основні аспекти підготовки проекту під назвою «Дрон система для комплексного моніторингу аварій на атомній електростанції». Проект виконуєтья в рамках програми H2020 під назвою “Безперервне підвищення безпеки і надійності реакторів II і III покоління ” (термін до 1 жовтня, 2016 г.).

Залишити відповідь