Зимова школа WINT 2016

З 6 по 12 лютого 2016 року в Чернівцях проходить спільна міжнародна зимова школа WINT 2016  яка була організована представниками консорціуму TEMPUS CABRIOLET і TEMPUS Serein.

Школа організована спільно з Національним аерокосмічним університетом імені М.Є.  Жуковського «ХАІ», Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Чернігівським  національним університетом технологій.Учасники з TEMPUS Serein консорціуму представили розроблені навчальні програми для магістрантів і аспірантів та модулів безперервного навчання для розробників у сфері кібербезпеки.

7 – 8 лютого в зимовій школі WINT 2016  взяли участь проф. Саченко А.О. та проф. Кочан В.В., які провели ряд робочих зустріч з проф. Харченком В.С., Національний аерокосмічний університет імені М.Є.  Жуковського «ХАІ» на предмет підготовки спільного проекту для програми Horizon 2020. Крім того, проф.. Саченко А. О. провів конструктивну зустріч з проф. Juri Vain, Head of Department for Computer Science, Tallin University of Technology, Estonia, обговоривши напрями потенціальної співпраці в освітянській і науковій сферах.

Залишити відповідь