Візит до Варшавського політехнічного університету

22-24 січня 2015 р. – професор кафедри Інформаційно-обчислювальних систем і управління, доц. Кочан Володимир Володимирович, та доцент цієї ж кафедри Биковий Павло Євгенович зустрілись із заступником директора науково-дослідного Інституту радіоелектроніки Варшавського політехнічного університету проф. В’єславом Вінєцким. 

photoПід час зустрічі були обговорені питання організації та проведення 8-мої IEEE міжнародної конференції «Інтелектуальні засоби збору даних і сучасні обчислювальні системи: розробка і застосування» IDAACS’2015 на базі Варшавської політехніки, м. Варшава, Польща.

Проф. В’єслав Вінєцкий провів коротку екскурсію по Інституту радіоелектроніки та представив кімнати для пленарних та сесійних засідань, перерви на каву та приміщення для можливого розміщення організаційного комітету.

Також проф. В’єслав Вінєцкий представив новий корпус Факультету математики та інформаційних наук. Проф. Володимир Кочан та доц. Павло Биковий ознайомились із приміщеннями даного корпусу та спільно з проф. В’єславом Вінєцким вирішили використати даний корпус для проведення основної частини конференції ІДААКС 2015.

Залишити відповідь